За нас

За нас

Ние сме печатница, издателство и производител на рекламни материали. Но няма да ви досаждаме с подробности като това че печатаме на UJV55-320 а не на JV34-260. Или да ви учим на разликите между, офсетов, сито, тампонен, дигитален и тн. печат.

Всъщност ние сме тук за елегантно разрешаване на проблемите ви. Единият от които е времето ви. Ако го цените оставете на нас подробностите относно какъв материал или печатна технология са най-подходящи в конкретния случай. Та нали затова събираме опит повече от 25 години. И докато изпълняваме поръчките ви качествено, в срок и на разумна цена, вярваме че ще бъдете наши доволни клиенти.

 • I've used grafik's services few times about not so ordinary printing jobs and they were always accurate and helpful.
  Carl Emery
  Harris and Howard UK
 • I have been using Grafik's print service now for over 5 years I've always found him to be efficient high level of service good quality printing and a willingness to communicate and find the best Solutions
  Nasser Khan
  Carn's Ltd, UK
 • График са най-надежният партньор в областа на печата и рекламата, който можете да си пожелаете. Решенията които предлагат понякога са наистина уникални.
  George Tinchev
  The Balance UK
 • Grаfik rocks...Trust them and you will not regret.
  Franz Anton
  Danmark
 • От няколко години разчитам на График за издаването и отпечатването на моите книги. Изключително съм доволен от професионализма и вещината с която подхождат към процеса.
  Ради Радев